Bekirhan İlkokulu

Vizyon: İlköğretim çağındaki her Türk çocuğunun: eğitim sistemimizdeki gelişimine özgün olarak; bilgi ve teknoloji kullanımını sağlayıcı, modern planlama ve faaliyetlerle araştırmacı, uygulayıcı, bilimsel anlayışı ve çağdaş eğitim hizmetlerini prensip edinmiş, İnsana saygıyı ön planda tutan, geleceğini bugünden tasarlayan; kaliteyi yükseltmek için eğitim öğretim ve yönetimde yol gösterici olarak nitelikli insanlar yetiştirmektir...

Misyon: Bekirhan İlkokulu olarak: Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar: Çeşitli spor müsabakalarında çeşitli dereceler almış olup en son olarak Okulumuz 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı ve 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında İl Geneli düzenlenen Okullar Arası Halk Oyunları yarışmasında Minikler dalında İl Birincisi olmuştur.

Saatler: 08:30 - 14:20
Isınma: Okulumuz Kalorifer ile ısınmaktadır.
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Öğretmenlerimiz İl merkezinden servisle okula gidip gelmektedir.
Sportif Etkinlikler: Halk Oyunları, Akıl ve strateji oyunları
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda eTwinning projeleri yürütülmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Okulumuzda eTwinning projeleri yürütülmektedir.

Telefon - 0 (505) 234 13 40

Belgegeçer -

WEB - https://bekirhanilkokulu.meb.k12.tr

Adres - BEKİRHAN BELDESİ ADNAN MENDERES MAH. HÜRRİYET CAD. OKUL SİTESİ NO 6 KOZLUK / BATMAN

Yerleşim Yeri - Bekirhan Beldesi / Kozluk / BATMAN

Ulaşım Öğretmenlerimiz İl merkezinden okula gelmekte olup okulumuza İl-İlçe arası çalışan minibüslerle çok rahatlikla ulaşim sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 35 Km, İlçe Merkezine 30 Km uzaklıktadır.